Νέα της Top Deal

Πανδημίες – ένας σοβαρός λόγος για την σωστή επιλογή νοσηλευτικού προγράμματος

Posted by: admin  /  Tags: , , ,

Οι πανδημίες και τα συμβόλαια νοσηλευτικών παροχών στην ιδιωτική ασφάλιση

Η σωστή επιλογή συμβολαίου υγείας από τις ιδιωτικές ασφαλιστικής υγείας είναι μια σοβαρή υπόθεση που πρέπει να γίνεται με την βοήθεια και καθοδήγηση του ασφαλιστικού σας συμβούλου και όχι με βάση την τιμή αγοράς αλλά με γνώμονα την σωστή κάλυψη των αναγκών σας.
Ένας από τους σημαντικού λόγους επιλογής Ν.Π. είναι η κάλυψη ή μη των πανδημιών. Σας ακούγεται υπερβολικός ή σπάνιος ο λόγος αυτός;
Ας δούμε τα επίσημα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πλέον διαδεδομένη πανδημία στη χώρα μας που δεν είναι άλλη από την γρίπη Α(Η1Ν1).

Όπως βλέπουμε, τα στοιχεία παρακάτω είναι συγκλονιστικά:

Για τα έτη 2014 – 2105 είχαμε 111 θανάτους ενώ 233 κρούσματα νοσηλεύτηκαν στην μονάδα εντατικής θεραπείας 233 σοβαρά κρούσματα. Από 1/1/2015 ως και 15/2/2016 αυξήθηκαν τα σοβαρά κρούσματα που νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.Θ. σε 295 και έχουν καταγραφεί 93 θάνατοι 5 εκ των οποίων αφορούν παιδιά.

Πανδημίες και ασφαλιστικά συμβόλαια.

Οι περισσότερες εταιρείες ιδιωτικής ασφάλισης, ειδικά συμβόλαια «ετησίως ανανεούμενα» έχουν εξαίρεση στην κάλυψη πανδημιών. Ωστόσο υπάρχουν συμβόλαια Ν.Π. στην ιδιωτική αγορά που καλύπτουν πανδημίες. Καταλαβαίνουμε επομένως ότι η επιλογή ασφαλιστηρίου νοσηλευτικής περίθαλψης δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα δεν πρέπει να γίνεται βάση τιμολογιακής εκτίμησης.

Για το λόγο αυτό πάντα πρέπει κανείς να απευθύνεται στον ασφαλιστικό του σύμβουλο και να σχεδιάζει μαζί του το συμβόλαιο που καλύπτει τις ανάγκες του.

Επικοινωνήστε με την TOP DEAL SERVICES και κλείστε ραντεβού με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο συνεργάτη.

Leave a Reply

Your Name: (required)

Your Email: (will not be published) (required)

Your Website:

Your Message:

submit comment